GÄSTBOKEN                                                          

Ge oss gärna Feedback. Vi vill alltid göra vårt bästa och då är era synpunkter mycket värdefulla för oss!

Partyband Stockholm, Bröllopsband, Coverband, Underhållning. Backyard Jam levererar partystämning var de än kommer

Antal inlägg: 115

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2019-05-20 10:42:18 - Carro & Marcus, glantzcaroline@gmail.com

Vi är partyglada people och älskar fest! Därför låg förväntan högt inför vårt 40-årspartaj, men ni levererade verkligen i kubik! (star) Vilket drag! Vi och alla sköna gäster är otroligt nöjda! Trötta efter dans och skratt, men fulla av många glada minnen! Tack tack tack!! (heart)

Allt gott och på återseende!

Carro & Marcus
Siggesta Gård

2018-09-06 20:15:58 - Veronica, Veronica.gillberg@live.se

Vilket drag det blev och det tack vare bästa partybandet! Tack för att ni gjorde festen med er energi, musik, quiz och glädje. Alla är super nöjda och tänk vilken träningsvärk man kan få av att dansa och studsa till er musik. Ni är bäst (inlove)

Svar: Att få spela för återkommande kunder är det absolut bästa....då kan vi inte låta bli att ge mer än allt! Dessutom övergår kundbegreppet till att ni blir som vår familj/vänner.... Vi längtar till nästa gång!! Ni (du och din man) är underbara människor! Massor av kramar från oss alla (heart)

2018-07-12 10:39:17 - Nathalie och Morgan

Jag måste få tacka er från oss alla!
Ni är grymma och jag vill bara göra om hela festen igen! (Utan VM)
Många kom och berättade vilket grymt band vi hade
Och det är bl.a ni som e snackisen såhär dagarna efter.

Stort tack för att ni gjorde våran fest till det den va!
Jag är sjukt nöjd med dagen!

Tack ännu en gång!

Nathalie

Svar: VM i all ära....men nog fasen knäckte vi även den genom att ta fram partyådrorna! Det blev verkligen en fest att minnas! Fantastisk fin lokal, läge och personal! Härligt partyfolk med er och era vänner! Det kunde inte annat än att bli perfekt! Tack för att vi fick bli en del av er stora dag(heart)

2017-09-07 21:38:33 - Erika & Lojan

Ja, vart ska jag ens börja!? Den 19:e Augusti hade vi äran att hälsa fem glada musiker välkomna till ett regnigt Mora. Ni anlände till festen och utstrålade sådan glädje! Trevligare människor får man leta efter! Och festen sen, vilken fest! Ni gav allt från början till slut och vår bröllopsfest hade inte blivit den samma utan er! Ni lämnade inte en enda person oberörd, och den kvällen går till historien! En miljon tack för at ni är ni, och att just ni förgyllde vår stora dag. Ni är bara BÄST!!!(heart)(heart)(heart)

Svar: Vi kommer till Dalarna utan att tveka nästa gång vi får frågan! Så gästvänligt och helt underbart på alla plan! Och vilken fest.....att ladan stod kvar efteråt..... Erika o Lojan: Vi önskar er all lycka! Hoppas verkligen att våra vägar möts igen(heart)

2017-08-29 23:37:41 - Carolina och Andreas , cia_0318@hotmail.com

Vi vill tacka för en jättebra spelning på vårt bröllop 5 augusti! Och tack för extranumret till mig bruden, det uppskattades :)

Svar: Asså det var så asgrymt och roligt att få vara en del av er fest!! Vi hade kunnat köra så många extranummer med bruden!! :) Tillönskar er all lycka! Hoppas vi ses igen(heart)

2016-08-21 20:35:04 - Martin, mm@ncab.se

Då har ni inte varit varit en stor del av vår bröllopsfest utan även Jespers och min 40årskiva! Återigen ett supergig och allas skjortor/blusar/klänningar kunde det vridas svett ur! Nu får vi hitta en ny anledning till att hyra in er igen Kör hårt och så hoppas jag att vi syns igen!! //Martin

Svar: Tack snälla Martin. Ja det är bara och konstatera att ni har svart bälte i party, kul att ni är nöjda. Det va lika med våra kläder, bara o hänga på tork innan tvätt ;) Vi ser framemot nästa happening med er. Rock on // Backyard Jam

2016-06-15 08:12:37 - Caroline & Oskar

WOW, WOW, WOW, WOW!
Vilken fantastisk insats ni gjorde på vårt bröllop i Västerås den 28 maj.
Den fantastiska sången i kyrkan, den härliga mingelmusiken ni spela och det bästa av allt FESTEN!
Både vi och alla våra gäster var så imponerade av er. Vilket ös ni bidrog med.
STORT TACK!(star)(star)

"Rocktärnorna" hälsar såklart ;)

Svar: Tack Caroline och Oskar Det va bra drag på er o tärnorna :)

2016-05-19 07:19:52

Tack för ert engagemang och glädjen ni spred på vårt bröllop i lördags. Ni var helt otroligt proffsiga och bra. Ni var det där extra som gjorde vår kväll perfekt! Alla älskade er, så jätte stort tack!
/Janine & Pasi

Svar: Tack fina Janine och Pasi. Vi hade en oförglömlig kväll på Ingarö med er och era gäster. Xtra kul med era finska gäster som gjorde det lilla x-tra med sång o stoj. Lycka till nu och en massa kärlek från oss (inlove)(inlove)

2016-05-02 11:32:58 - Veronica och Thomas

Oj vilket härligt 50-årsfirande vi fick! Tack för all härlig musik/stämning/glada tillrop mm som förgyllde vårt party. Vi är såååå lyckliga och glada, vill bara ha mer av allt. Ni var toppen! Bamsekramar till er alla (inlove)

Svar: Tusen tack själva för er gästvänlighet och ert stöd från dansgolvet! Vilket party! Vilken mat! Vilken glädje.....ja kort o gott...ni fixade den perfekta 50-årsfesten!! Och tusen tack för tackkortet!! Det värmde(heart)

2016-02-28 01:45:22 - Mari, mari@backlunds.nu

Ni är verkligen bra! Och det var verkligen kul att få sjunga med er ikväll på bröllopet! En liten dröm i uppfyllelse att sjunga i band :)

Svar: Ja men visst är det roligt att komma upp och sjunga med oss!! Vi brukar bjuda till och låta våra spralliga gäster komma upp och joina oss! Vad roligt att du gillade det! Hoppas vi ses fler gånger!

2015-10-18 20:40:51 - Anna, annaab@kth.se

Vi vill tacka hela bandet för ett fantastiskt framträdande på vårt bröllop den 12/9! Som ni skrev på bloggen levererade ni verkligen precis det vi ville ha, riktig partystämning där man aldrig ville lämna dansgolvet! Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar er varm!

Svar: Tack själva! Det var svettigt och sanslöst roligt! Det värmer gott att höra er härliga feedback! Hoppas våra vägar korsas igen så att vi ännu en gång får partaja tillsammans! /BYJ

2015-09-09 11:05:39 - Caroline, Dagab

Tack för all partystämning ni levererade på vår personalfest den 5 september! Det var drag och dans hela tiden och snacket går om vilket bra band som spelade. Då blir man nöjd som "bandansvarig".:-) Vill också tacka för bra kontakt, bra svar på frågor osv från Cem. Inga konstigheter helt enkelt.
På återseende.:)

Svar: Tusen tack, Caroline! Härligt anordnad fest och regntätt tält :-) Fantastiskt partyglada människor som genererade energi nog att överrösta åskdundren! Vi hade riktigt roligt på scen och kunde inte hålla tillbaka utan gav allt! Hoppas på snart återseende! /BYJ

2015-08-31 10:08:46 - Sanna&Martin, Mm@ncab.se

Det finns olika definitioner av fest! Det Röj, ös, glädjen party som Backyard Jam levererade är något vi alltid kommer minnas och som tog begreppet fest till en ny nivå! Våra bröllopsgästerna öste beröm över er och vi ställer oss i hyllningskören! Sen måste jag ge Cem ett extra beröm för den proffsighet vi blev bemötta med! Vi syns snart igen, det är jag övertygad om:) Sanna&Martin Lidö 29/8-15

Svar: Tusen tack för de fina orden och tusen tack för att vi fick bli en stor del av er stora dag! Vi kommer att komma ihåg denna dag minst lika länge, då det var en av de absolut ösigaste festerna för oss under 2015! Vi tillönskar er all lycka och hoppas innerligt att vi får stå och hoppa tillsammans igen i en snar framtid. Massor av kramar/Backyard Jam

2015-07-28 21:09:58 - Erik och Elin

Stort tack för er insats på vårt bröllop på Loka Brunn. Ni gjorde sången i kyrkan väldigt stämningsfull och vacker tillsammans med våra sångare. När det senare på kvällen blev dags för fest och dans levererade ni ett otrolligt bra röj. En sjukt bra blandning av härlig partymusik som passade oss och våra gäster riktigt bra. Det blev ett rejält drag på golvet och vi ville aldrig sluta dansa!
Hoppas vi ses på ett dansgolv snart igen!
/Elin & Erik

Svar: Erik och Elin! Vilket underbart brudpar! Vilka härliga gäster! Vilket party! Vilket ställe/miljö! Allt var perfekt! Sent kommer vi glömma denna fest som från första ton till sista var party! Tillönskar er all lycka och hoppas vi får möjligheten att partaja fler gånger med er! /BYJ

2015-06-29 21:49:14 - Sofia och Fredrik, Sofia.lindeberg@eio.se

Tack snälla för en fantastisk dag! Ni var väldigt proffsiga och duktiga. Stämningen var på topp från kyrkan ända in till natten. Var verkligen en härlig partystämning!! Tack så mycket!! / Sofia och Fredrik

Svar: Vilken dag och vilken kväll!! Fantastiskt vackert i kyrkan och helt underbar partystämning på kvällen! Tack för förtroendet!! All lycka tillönskas er! /BYJ

2015-06-09 22:31:47 - Susanne Welander, zuzikins@hotmail.com

TACK för att ni gav oss en minnesvärd kväll, alla gäster blev på partyhumör (det dansades inne vid baren också) tack vare er blandning av allt från 60-tal till nutidshits!:D
FANTASTISKT roligt, hoppas vi ses snart igen!!!!
//Frank & Susanne

Svar: Tack själva, Frank o Susanne! Det var så klockrent med hela överraskningsmomentet....härliga vänner ni hade bjudit och den fantastiska vigselförrättaren!! Kort o gott...Ohhh vilket party!!! Hoppas också på snart återseende!! Massor av kramar från oss alla i BYJ!!

2015-06-08 09:59:47 - Jocke Ifver, ifver.j@telia.com

Hej bandet

Vill tacka för en grymt bra kväll. Ni levererade från början till slut under våran 110 års fest. Vi rockade så svetten lackade, precis som det skall vara-ni gjorde festen.

Stort tack till hela bandet.

Jocke Ifver 50 år, Tompa Hjelm 60 år.

Ps. Enter Sandman var grym!

Svar: Jocke och Tompa!! Vilka underbara människor ni är! Tack själva för den fantastiska gästfriheten!! Och tacka alla era vänner för det mottagande vi som band fick! Helt grymt! Från första låten... Hoppas på återseende!! /BYJ

2015-05-10 21:58:39 - Jessica och Robert, jessica_green85@hotmail.com

Tack för en fantastiskt rolig kväll. Var så kul att ha er på vår bröllopsfest. Alla var jättenöjda och det var så kul att stå och dansa till er musik! Fullt ös på dansgolvet tack vare er! :) Om vi får frågan så kommer vi definitivt rekommendera er till andra!

Svar: Tack för de fina orden, Jessica och Robert! Det var verkligen party från första ackordet till sista... Vi tillönskar er all lycka och hoppas våra vägar korsas igen. Massor av kramar/BYJ

2015-04-14 10:52:56 - Kajsa Ekström, mimmi1942@live.se

Tack för en fantastisk kväll. Ni är grymma på att få igång festdeltagarna. Kommer att rekommendera er till andra som ska ha fest. Hälsningar från 50-åringens mor:D(flower)

Svar: Hej Kajsa! Tack för de värmande orden! Det var riktigt skoj detta. Vi hade minst lika kul på scenen....och det blev ju inte mindre kul av att din son var uppe och ja....låt oss inte gå in på detaljer:) Många kramar till er alla/BYJ

2015-04-13 13:49:42 - 50 åringen, anders .r.augustsson@telia.com

Tack för en minnesvärd kväll
med BACKYARD JAM
helt otroligt bra drag hoppas vi träffas i igen

Svar: Anders!! Med din glädje, gästvänlighet och partyglada vänner kunde det inte bli annat än perfekt! Tusen tack för att vi fick bli en del av din fest! Fantastisk god mat och klockrent anordnat!

2015-04-13 11:35:02 - Eva, evis61@hotmail.com

Tack för att ni gjorde Brorsans 50-års fest till något som alla gäster kommer minnas med glädje. Dansgolvet va fyllt hela tiden. Jag kommer att rekomendera er till andra som ska ha fest. Bra jobbat

Svar: Tack, Eva! Det var ju inte bara vi som gjorde det minnesvärt....ni var ju ett glatt partygäng som boostade oss till att ösa järnet!

2014-10-23 19:54:54 - Sandra & Gustaf, sveder@msn.com

Det blev grymt ös på dansgolvet precis som vi ville ha det. Att ni kom och spelade på bröllopet var den bästa bröllopspresenten vi fick!

Tack, Sandra & Gustaf

Svar: Vad roligt att ni blev nöjda, för det blev vi också! Det var ju klockren start med att svensexegänget drog igång festen med Hooked on a feeling!! Därifrån fanns det sedan ingen hejd på partystämningen :-) Många kramar från hela Backyard-gänget(heart)

2014-09-30 18:41:53 - Elin och Patrik, e.berglund83@gmail.com

1000 Tack för att ni förgyllde vår bröllopsfest den 16/8! (star)
Kanondrag me dans å sång natten lång!
Det pratas fortfarande om er gästerna emellan..
Riktigt proffsigt gjort från första kontakt till sista stund.
Ni kommer vara en självklarhet för oss om stora fester dyker upp i framtiden!
Återigen TACK!
Kram från fam. Bergius (heart) (i skogen) :P

Svar: Ska man ha fullt blås med partyband ska det vara "i skogen".... Det var helt klart ett nytt upplägg för oss att få spela ute i Vendelsö's djupa skogar, men fasen va kul det var. Tack för de fina orden och vi hoppas naturligtvis att vi får möjligheten att partaja tillsammans igen! Kramar /BYJ

2014-08-25 22:19:34 - Mia Bissmarck, mia@bissmarck.com

Jag är sååå imponerad över hur ni slet på scen och inte tog en enda paus innan det var dags att plocka ihop, och ändå levererade ni på topp hela tiden.
Jag vet precis vart jag ska vända mig när det blir dags för storfest igen och det är party på menyn.
TACK !!!

Svar: Tack som fasen, Mia! Det fanns inget annat än konstant ös denna afton! Det var skitkul! Tack för stödet på dansgolvet! 5 extranummer var kul att leverera:-)

2014-07-30 21:04:11 - Emil Eklund, emil112@hotmail.com

Tack Backyard jam
Vi fick en fantastisk fest och det är mycket tack vare livemusiken. Vi är mycket imponerade av er bredd, först skönsång i kyrkan sen ett ordentligt röj på festen. Nästa gång vi kommer ha en större fest så kommer den första förberedelsen vara att kontakta er. Tack igen från Herr och Fru Eklund i varma Linköping.
Tack Backyard jam
Vi fick en fantastisk fest och det är mycket tack vare livemusiken. Vi är mycket imponerade av er bredd, först skönsång i kyrkan sen ett ordentligt röj på festen. Nästa gång vi kommer ha en större fest så kommer den första förberedelsen vara att kontakta er. Tack igen från Herr och Fru Eklund i varma Linköping.

Svar: Kära Herr och Fru Eklund, Ett härligt partygäng som ni bjudit in till festen peppade oss att trycka på ännu mer. Ett positivt moment22 blev det....svårt att sluta spela, svårt att sluta parta:) Vi hade hur kul som helst och gör naturligtvis om detta om så önskas. Vi skickar massor av kramar till er och lyckönskar er på er gemensamma väg framåt i livet. (heart)/BYJ

2014-07-03 16:37:53 - Jessica och Julian, jessica_loberg@hotmail.com

Ett något försenat med JÄTTESTORT TACK för den fantastiska underhållningen ni bidrog med under vår bröllopsdag. Allt från musiken under vigseln, minglet och sedan själva festen var perfekt. Julian som själv är musiker, samt antalet bandmedlemmar som var på plats såg vilket extrajobb ni lade ner för att dagen skulle bli minnesvärd och fler än en gäst frågade efter era kontaktuppgifter. Tack BYJ! (heart)

Svar: Ett stort tack till er som gav oss i uppdrag att stå för musikunderhålningen! Det var en magisk vigsel, fantastisk dag ute under fördrinken och ett riktigt bra party på kvällen! Tillönskar er all lycka i framtiden! /BYJ

2014-05-20 08:00:27 - Lena och Johan

Vill med hela vårt hjärta (som nu blivit ett:) tacka för en fantastisk insats på vår bröllopsfest! Från första kontakten till sista minuten på natten, har det varit en fröjd att ha med er att göra.

Svar: Tack själva! Det var så skoj att få ösa järnet inpå småtimmarna!

2013-12-25 00:38:41 - Ann

Så grymt bra spelat på BB i lördags!! Ni är bäst......å snyggast:P

Svar: Hahaha...tack, Ann! Vårt mål är att alltid leverera partystämning! Att vi dessutom behagar visuellt är ju en glädjande bonus!! Kramar från alla oss i BYJ ;)

2013-09-13 20:41:01 - Gunnar, www.junix.se

Hej!
Snygg hemsida!!
/Junix

Svar: Vi tackar för den feedback'en och tillönskar er all lycka med era framtida spelningar!

2012-09-13 19:05:55 - Ulla Wicksell, ullawicksell@telia.com

Tack för er fantastiska insats till en otroligt lyckad 60-årsfest! Från första kontakten med Jari och vidare rakt igenom. Väldigt proffsigt! JÄTTEBRA MUSIK! Det gick verkligen inte att sitta stilla!!!!:D:D:D
Ulla

Svar: Hej Ulla, Med den återkopplingen känns det som att uppdraget var väl genomfört och nu avslutat:-) Hoppas våra vägar möts igen!!

2012-04-18 09:55:49 - Lena

Ler fortfarande inombords när jag tänker på eran spelning på No Name MC. Rebel yell !!(star)(star)(star)

Svar: Så sanslöst roligt!! Tack för förtroendet!!

2012-01-23 12:12:09 - Johan

Hej på Er

Vill bara tacka Er för en kanonspelning på Åland i helgen. Vårt 40 års kalas blev väldigt lyckat och responsen från gästerna var överväldigande. Kanonjobb av Er, Ni får gärna använda oss som referens. Hälsningar Paulina & Johan
:D:D:D:D

2011-06-10 10:38:22 - Elina Wetterblad Kall, wetterblad@gmail.com

Hej!
Vi vill tacka er för en superbra spelning på vårt bröllop i lördags! Alla var uppe på dansgolvet! Ni får maxpoäng av oss.
//Elina och Joel

2011-02-24 09:26:29 - Ulrika, ullson70@hotmail.com

Hejsan!
Bättre sent än aldrig kan man säga!
Ville bara tacka för en underbar bröllopsfest med skitbra musik... Alla släppte loss och öste hela kvällen!!!! Alla var imponerade av er!!! Tack en än gång!!!
// Brudparet Ulle och Micke(heart)(star)(heart)(star)

2011-02-14 08:55:59 - Tim och Anna-Mia

Tack Backyard Jam för att NI gjorde 40-års festen till ett minne för livet! Hel nöjda med värkande fötter lägger vi oss för att bara längta efter att få parta till er igen!
/ Tim o Anna-Mia

2010-10-31 13:45:11 - Petri och Maja

Stort Tack till BackYard Jam för en riktigt bra spelning och för skön underhållning på vår bröllopsfest på Odd Fellow i Eskilstuna 25/9-2010.
/Petri och Maja

2010-09-14 14:39:48 - Carina Olander, carina.olander2@hotmail.se

Hej!
Ni var verkligen bra i lördags, er kommer vi försöka boka nästa år när min man fyller 50 år.
och vi kommer att rekomendera er till andra som ska ha party, hoppas att skjutsen gick bra i lördags, på återsende Ronny& Carina:)

2010-09-06 10:39:25 - Gänget från Värmland

Tusen tack för en helskön kväll på Valvet i Stockholm!! Vilket drag :D(star)

2010-08-16 15:14:49 - Mats, mats@wijakademi.se, www.wijakademi.se

Hej!
Vilken kväll det blev. Århundradets fest, var ett återkommande omdöme från gästerna. Framåt fyratiden började folk troppa av, men vissa vill hest fortsätta ännu längre.
Ni har stor del i succén. Folk var grymt imponerade. Det kan nog bli både och annan som hör av sig och vill boka er i framtiden.

Svar: Det var sannerligen ett drag utan dess like! Tror att svallvågorna efter er insats på dansgolvet fortfarande sveper fram över Stora Sundby! Tack för förtroendet!

2010-07-24 13:29:40 - Råttan, råttan@hotmail.com

Det var fan vad alla var "bäst" på sin grej tom i Skandinavien! Tror bara det är i E-tuna, alla tror sig vara så Yberbra. Dax att vidga vyerna?
(ett litet tips i all välmening)

Svar: Ja du, Råttan, det är inte lätt att vara ödmjuk....då man e bäst:D . De 3 av oss som bor i E-tuna får ta åt sig då. Vi andra bor i Stockholm...å där e vi ännu bättre:D Lovar att vidga vyerna och även bli bäst i Europa;)

2010-05-31 15:14:11 - Johan Nordmark, johan

STORT tack för en fantastisk spelning på vår bröllopsfest!

Ni var superbra och alla våra gäster tyckte detsamma! Det blev grymt bra drag på dansgolvet!

Vi kunde inte hittat ett bättre band!!

Vi uppskattade även ert proffsiga bemötande vid bokningen. Det gjorde att vi kunde slappna av och tänka på allt annat som rörde vår bröllopsplanering.

Ett minne för livet!

Återigen - Tack!!

Svar: Tack själva! Det var ett sanslöst röj på er och era gäster. Tack vare er lyfte vi oss till nya höjder... All lycka till er!!

2009-12-14 09:24:37 - Lisbeth, lbl@trynorth.com, www.trynorth.com

Thank you so much for making it a great evening for us all at our Christmas Party. I don't know about my colleagues but I could hardly walk the next day - I loved to dance to your music:D
Lisbeth

2009-10-25 15:11:07 - Maud Segerlund, maudsegerlund@hotmail.com

Hej på er!
Tack för 2 helt underbart roliga kvällar på bowlinghallen i Jakobsberg. NI ÄR BÄST!!!

2009-10-25 14:35:23 - Peter P

Har precis återhämtat mig efter fredagskvällens röj på bowlingen! Ni e grymma!!

2009-08-16 18:15:50 - Camilla Jaredal

TUSEN TACK FÖR IGÅR!!!! Ni va kanon, alla och då menar jag ALLA, hade en helt fantastisk kväll/natt, så åter igen , TACK! det kunde inte ha blivit bättre!! Många kramar från kobben!

2009-07-06 14:17:39 - Katja Wichmann, katja_stockholm@mac.com

Hey you, Backyard Jam - you ROCK !

Thank YOU so much for rocking our wedding night - our guests were almost in tears when you stopped playing. And me - as the bride - can honestly say, that I spend the entire 3 hours on the dance floor !!! (instead of talking to my guests ;-))

We wish you a great summer and will always remember your amazing performance !

A big hug and Thank You from

Katja & Kay

2009-06-23 10:25:42 - BYJ, info@backyardjam.net

Ullis!
Det är få förunnat att uppleva det som du fick uppleva :-)
Kul att du gillar hemsidan...vi har lagt ned lite tid på den, så det var skönt att höra att det uppskattas!
Tillönskar även dig en riktigt trevlig sommar.
/Kramar från hela gänget i Backyard...

2009-06-23 10:23:25 - BYJ, info@backyardjam.net

Poffa & Fredrik!

Tack själva! Ni är ett glatt gäng som vet hur ett party skall bedrivas! Vi tillönskar er fortsatt lycka i livet! Hoppas vi får förmånen att även spela på ert 10-, 20, 30-års jubileum.
Kramar
Mia, Robban, Cem, Jari och Patte

2009-06-17 10:58:42 - Ullis, ullis70@bredband.net

Snygg hemsida :) Idag ringde de på dörren, vaknade upp jisses de är ju dem som ska kolla fläkten. Hoppa upp spanade ut i dörrgögat. - hej kan ni vänta lite... Visst, vi väntar sa tjejen. På med brallor, öppnar dörren. Hahaha de var ju Mia :D de var inte igår man såg henne. Det var kul att se henne igen. Så nu var jag ju bara tvungen o googla på BYJ o där var ni samma glada gäng :)

Kram på er o ha en jätte bra sommar. //Ullis

2009-06-16 17:14:21 - Poffa & Fredrik

Tack tack tack! Ni var helt grymma i lördags.

Det blev en sjukt bra fest med er, precis som vi hade önskat oss!
Hoppas att ni inte var för slitna i söndags och att skjutsen hem gick bra?
Stora kramar Poffa & Fredrik

2009-06-01 10:01:12 - Elin och Erik, elinelmgren@gmail.com

Hej!

Ville bara tacka återigen för en fantastisk spelning! Det var fest från början till slut. Gästerna pratar fortfarande om vilket bra band vi hade! tusen tack!
/Elin och Erik, Julita

2009-05-26 00:08:30 - Cem, cem@backyardjam.net

Ja du Elin....det är inte lätt att hålla rätt på alla er lyckliga Elin:ar... men helt rätt det var du, Oscar och Gullan som avsågs!

2009-05-25 07:43:52 - Elin Hedbrandh, elin_yngve@hotmail.com

Tack BYJ!! En liten korrigering hihi. Tror ni menar Elin, Oscar och Gullan?? :-) (Vet att ni hade ett till brudpar som hette Elin och ...Erik??). Många kramar från oss!

2009-05-24 13:34:53 - Backyard Jam, info@backyardjam.net

Elin, Erik o Gullan! Ni var ett fantastiskt gäng som visste hur man skulle festa på bästa vis! Vi tackar Er för att vi fick bli en del av er fest!
Många kramar/BYJ

2009-05-22 18:17:35 - Gullan, mamma samt svärmor till brudparet Hedbrandh, support@adlrainbow.r.se

Högsta betyget år Ert band. Musiken och dansen tog mig tillbaka till 60-talet. Svettigt, roligt och helt underbart!! Vilken sköön känsla att få dela detta fina, musikaliska minne med Elin, Oscar alla andra på festen.// Elins Mamma

2009-05-21 13:57:23 - Elin Hedbrandh, elin_yngve@hotmail.com

Tusen tack!!! Ni är såååå grymma!! Så rockig musik och ett grymt drag på dansgolvet. Vi kunde inte valt ett bättre band och vi ler bara vi tänker på hur kul vi och alla våra gäster hade. Vi ville bara ha mer mer mer!! //Bruden och Brudgummen (Tornvillan 16e Maj!)

2009-04-23 00:26:00 - Mia, mia@backyardjam.net

Tusen tack Tomas!
TriangelKul!
Vi ser fram emot nästa gång!
Kraaaaam! :)

2009-04-22 22:24:57 - Cem, cem@backyardjam.net

Hälsningar från ett tokvarmt San Fransisco! Försöker promota bandet så gott det går :-)
Ser fram emot Majmånad som är fullsmetat med gig på alla håll o kanter!
/Cem

2009-04-21 20:04:03 - Jari, jari@backyardjam.net

Tack Själv Tomas... Alltid lika roligt på era fester :)

2009-04-19 19:08:37 - Tomas Z, tomas.zettervall@bredband.net

Tack bandet för ännu en fantastisk fest i Mesta.

2009-04-09 10:41:34 - Cem, cem@backyardjam.net

Förfrågningar fortsätter att strömma in! Sitter på London/Heathrow och roddar förfrågningar..lite märkligt, men bra tidsfördriv:-)

2009-03-20 11:01:59 - BYJ, info@backyardjam.net

Det var en fantastisk fin vigsel och det var en ära att få bidraga till detta minne-för-livet-moment! Bilderna ligger på posten och dimper snart ner i en brevlåda nära er :-)
All lycka till er båda!
Kramar/BYJ

2009-03-18 19:35:47 - Sara Tördahl, sara.tordahl@telia.com

Allt blev så bra och ni var så duktiga, ni förgyllde verkligen vår dag.
Er sång i kyrkan, ja jag bara ryser när jag tänker på det. Det blev så bra!!!!!
Jag rekomenderar er rill alla!
Jag tänkte kolla med dig om vi skulle kunna få era bilder ni tog?
Kramar Herr och fru Tördahl :-)

2009-03-15 14:35:06 - Birgitta, birgitta.hansen@eskilstuna.se

Hej på er. Kommer vi få se er på någon krog snart i Eskilstuna?? Saknar era gig. Stor Kram till er alla från Birgitta

2009-02-27 20:24:14 - Thomas , thomas.tordahl@spray.se

TACK!!! Ni var fantastiska under våran vigsel och senare på festen.. Alla som var där har gett er massa beröm. VI är nöjda! Kramar från Thomas och Sara

2009-02-18 11:44:32 - Cem, cem@backyardjam.net

Hilsen from Thailand! Vilar ut kraftfullt! Redo att rocka till 110% om 10 dagar :-)
/Cem

2009-01-25 19:36:46 - Cem, cem@backyardjam.net

Då har vi fixat till Lazy Lucy-länken! Snygg hemsida ni har fixat! Beee goood/Cem

2009-01-24 16:35:51 - Micke

Dags att byta ut Lazy Lucy´s logotyp under länkar mot den nya? <a href="www.lazylucy.se" target=_blank>Lazy Lucy</a>

//Lejon

2009-01-19 20:03:55 - Kentha o Annelie Jäder

Tack för att ni bidrog till en helt oförglömlig fest. Våra förväntningar överträffades flera gånger om. Ska vi ha fest igen vet vi vilket band vi vill ha. BACKYARD JAM !!! Många kramar till er från oss!!!

2009-01-18 14:01:34 - Emil Jäder, smurfemson@hotmail.com

Tack så jävla mycket för en helt underbar spelning på farsans 50-års skiva nu i lördags, grymmare band får man leta efter!

Bugar Och Bockar !

2009-01-13 15:22:00 - Brorsan och 5 polare

Tack så mycket för rekommendationen till bröllopsspelningen! Får önska även er ett riktig bra rockår 2009!!

2008-12-29 12:29:34 - Cem, cem@backyardjam.net

Jodå, Petter! Vi hinner även att stämma instrumenten mellan allt spelande :-)
Vi hoppas kunna hinna med det även under 2009, som vi är övertygade om blir ett rekordår....

2008-12-28 09:35:53 - Petter A

F-n va ni har hunnit med under 2008...läste precis er Blogg och sammanfattningen. Hinner ni med annat än musiken?

2008-12-23 14:22:09 - Anno Nym

God Jul på ER...........

2008-12-19 20:16:36 - Jari, jari@backyardjam.net

Tack Kimmen,

Hela nöjet är hos oss, utan er så hade det inte blivit annat än ett rep. Brudarna är såååååååå duktiga på och dansa, så det är alltid roligt och få upp dom på golvet. Ha det bäst och hoppas vi ses igen :O)

//Jari

2008-12-19 00:26:22 - Kimmen

Det var förbannat bra på bowlingen i fredags....mycket tack vare er! Ni lyckas verkligen få upp brudarna på golvet!!!

2008-12-16 14:45:45 - Hawaiianerna

Ett stort tack till alla er musiker som gjorde vår fest till en riktigt bra fest med mycket bra musikval och trevligt framförande!

2008-12-08 16:34:26 - Niklas/Tibnor

Tack så hemskt mycket! Alla va sjkt nöjda med er, och det har pratas mycket på jobbet om hur bra ni va!
Va skit kul att ha er här och lira!

2008-11-29 02:40:19 - Kalle kalle kalle

Så för¤%//&#nnat bra vare ikväll....tack...synd att vi var så tråkiga på dansgolvet...men det är lite så ibland.

2008-11-27 21:03:50 - Jari, jari@backyardjam.net

Tack "Masken" vi kommer gärna till V-rås o giggar. Kram Jari

2008-11-27 21:01:43 - Jari, jari@backyardjam.net

Tackar Karin G, fick faktiskt gåshud när jag såg ett inslag Barn med cancer i programmet "Sjukhuset" på TV3 idag, är sååå glad att vi kan spela in pengar till dessa underbara människor med så hemska öden.

2008-11-27 08:45:30 - Masken!

Ni är såå grymma. Vi måste se till att få er till någon pub i Västerås! Jag har så svårt att komma hem efter era gig i Jakobsberg :-)

2008-11-26 07:27:18 - Karin Granås

Hedervärt av er att ställa upp för barncancerforskningen! Det är inte många coverband som ställer upp gratis med en spelning! Kramar Karin

2008-11-24 22:05:34 - Du hast, ich habe!

Hilsen from Deutchland! Backyard Jam rules in das ganze Europa.....

2008-11-13 14:45:28 - BYJ, info@backyardjam.net

Ledsen, Kattis, men företagsfesterna är oftast slutna för de anställda. Tycker dock att du kan sprida vårt goda rykte i Västerås, så att pubarna bokar oss även där!

2008-11-13 13:26:41 - Kattis

Ser att ni ska spela i Västerås snart. Kan man inte få komma med som gäst eller något!! Såg er i Jakobsberg, men bor i Västerås....

2008-11-12 08:56:03 - Anders

Heelt sjuukt drag i helgen på NewBowlCenter! Ni är ett av få band som lyckas få fart på det där stället! Jag o tjejen ska se till och titta in igen i december..../Anders

2008-11-09 20:09:17 - Jari, jari@backyardjam.net

Hahaha ja du Tompa, ska nog ta o snacka lite med ditt bihang innan hon säger "ja" framför prellen :O) Vill tacka Jakobsberg för en fenomenal helg, det var en hel del rysningar för min del. Åkte hem med ett brett leende, ser verkligen framemot lucia helgen. Puss o k...l på er :O)

2008-11-08 13:54:13 - Tompa, mastr1@bredband.net

Klart de är bokade LÅÅÅÅNGT framöver. Jag t.ex. ligger långt fram och visst det är inte E-Street, men vem vill ha dem på en spelning när BYJ lirar mycket bättre och röjjigare??
Dessutom så är det trevligt folk i bandet.. eller ja alla utom den lille rakade basisten då förståss. hehe. Sorry Jari, du vet att jag gillar dig! :o)

2008-11-02 13:51:33 - Per M

Ska bli askul att äntligen få rocka på allvar till helgen!!

2008-10-02 19:35:53 - BYJ, info@backyardjam.net

Ja, vad kan vi säga....ligger man på topp så....Ärligt talat så har vi haft otroligt många bröllopsspelningar och då sprider sig det goda ryktet om bandet...

2008-09-30 13:08:18 - StureNyfiken

Ni måste skämta! Vaddå bokning 2010!?! Vem bokar band med sådan framförhållning?? Det är ju inte E-street band vi snackar om....

2008-09-27 09:34:50 - Michael

Jag var en av gästerna på bröllope i Avesta och tyckte att ni var jätteduktiga. Igår va jag på restaurng i gävle....och tänkte på er..Ni skulle passat in perfekt igår..som riktig stämningshöjare...för det var de som behövdes. Kom ut o spela mer....

2008-09-18 12:00:25 - BYJ, info@backyardjam.net

Känns tryggt med en stadig "fanclub" som i förväg bokar in kommande spelningar! Vi preppar för röj utan dess like inför höstens spelningar! Välkomna!

2008-09-17 09:52:45 - PetraH

Jaaaaa! 2 helger på bowlingen! Ser fram emot det...Lucia är bokat sedan länge! Kramisar från Petra

2008-08-19 07:00:38 - BYJ, info@backyardjam.net

Roligt att höra!! Vi hade skitkul på scen och öste det bästa möjliga...Tack själva!

2008-08-18 21:29:11 - Knätoffsarna

Ni var sanslöst bra i lördags! Gud vad vi dansade....Tusen tack!!!

2008-08-06 10:20:17 - Cem, cem@backyardjam.net

erik: Vi uppdaterar hemsidan fortlöpande med kommande spelningar....fortsätt hålla utkik, så lovar vi att du får möjligheten att se oss under hösten....

2008-08-02 23:46:21 - Erik

När får vi se er på krogen igen?????Ni rockar ju bäääääst!!! Skitsnygga och skitbra....perfekt kombination.....

2008-07-28 07:20:59 - Cem, cem@backyardjam.net

Tack själva! Era vänner och släktingar visste vad "släppa loss" innebar! Vi hade riktigt roligt på scenen! All lycka till er!

2008-07-25 13:02:32 - Yasemin & Johan

Stort tack till er fyra - vi hade jatteroligt och ni var kanonbra!

Varma halsningar,

Yasemin & Johan
Yxtaholm Slott

2008-06-30 21:30:07 - Jari, jari@backyardjam.net

Hej Calle, Vi kommer gärna till St. Sundby och giggar igen. Hoppas ni har en fest snart..

2008-06-27 12:19:20 - Calle

Ni 'e så j-la bäst! Har sett er 2gånger i Stora Sundby....När blir det dags igen???!!

2008-06-13 11:34:39 - Mr X

Ber om ursäkt för mina kollegor som igår valde att svika sin arbetsgivare....Ni var i alla fall helt suveräna....Freeeeedoom!!

2008-06-11 13:18:56 - Per

Det ska bli skitkul att festa och lyssna/dansa till er imorgon! Hoppas på mycket rock...för det är ett partyglatt gäng!!

2008-05-27 23:38:15 - Ubbe

Kul att ni har en hemsida igen som är aktiv,,hoppas att få se er snart :)

2008-04-19 19:46:39 - Olivia

Det var kul att se er idag. Hoppas ni kommer tillbaka till oss i tyresö fler gånger.

2008-04-12 14:53:33 - Jari, jari@backyardjam.net

Tack Petra :O) Målet är att en puss på kinden ska jag nog klara av mitt i allt. En kind = puss. ;O)

2008-04-12 13:42:18 - PetraH

Lyckat igen! Dansant bassist ni har...kan både spela, sjunga och dansa samtidigt ;-) /Tack

2008-04-09 07:53:10 - Cem, cem@backyardjam.net

RockFotboll: 1230 drar Backyard igång med musiken, 1400 avspark. 1445 Backyard igen....Välkommen

2008-04-08 21:11:09 - RockFotboll

Vilken tid drar det igång i Tyresö?? Underbar kombination med fotboll och RockNRoll:-)

2008-04-08 18:23:29 - PetraH

Välkomna tillbaka till Jakobsberg i helgen! Ska bli kul att dansa till er igen!

2008-04-05 11:20:53 - Jari, jari@backyardjam.net

Tack Själv Peter. Vi hade minst lika roligt som ni. Ses på fredag igen.

//Jari

2008-04-02 17:11:25 - Peter, §

Vilket ös i fredags!! Vi hade skitkul. Ni är klockrena! Tack/Peter

2008-03-29 14:43:52 - Mia

Coolt!