BANDET

Medlemmarna i Backyard Jam har sedan barnsben varit involverade i olika band. Tillsammans har de tusentals spelningar i bagaget. Bröllop, födelsedagsfester, pubbar, företagsevent och många utlandsspelningar har gjort att erfarenheten kring just partyevent är stort!

I de fall någon av de ordinarie musikerna inte kan deltaga på en spelning, har BYJ ett brett nätverk med musiker i rockärmen som vi nyttjar. Vi kan lätt påstå att ett mer erfaret gäng än detta är svårt att få tag på....till ett vettigt pris!!

Tess

Tess, sångerska i bandet har, med sina många år i branchen, en sjuh-vetes pipa som kompletterar bandet med både vad avser leadsång men även när det kommer till stämsång. Hon coachar oss övriga musiker när det kommer till stämmor och lyfter således inte bara framförandet utan även oss andra!

Tess har spelat i massor av konstellationer och har således en erfarenhet som slår det mesta.

Dennis

Dennis, förmodligen den av oss med mest turnéerfarenhet, fulländar bandet med sanslöst bra trummande.

Bandets turnéräv som gjort tusentals spelningar i sitt tidigare liv som dansbandstrummis.

Utöver Backyard Jam, spelar Dennis även i rockbandet Materialförvaltningen

 Partyband Stockholm; Bröllopsband Stockholm; Coverband Stockholm;

 Sveriges bästa partyband, Backyard Jam

 

 

 

 


Backyard Jam ställer i stort sett aldrig in ett bokat gig. I händelse av sjukdom eller annat, kallar vi in musiker ur vår vikariepool....

 

 

Ludde

Ludvig "Ludde" Turner är grabben med skönt rivig röst och flinka fingrar. Ludvig är det klockrena tillskottet i bandet när det kommer till att få tjejerna att bli knäsvaga och grabbarna bli hänförda av Luddes utstrålning. Självklart skadar det inte att Ludde är grym sångare och sanslöst duktig gitarrist!!

Om ni känner igen honom? Jodå det gör ni....

Förutom Backyard Jam, spelar Ludde även med sitt rockband Reach

Jari

Jari, vårt finska inslag i bandet, är en oslagbar basist som förutom sköna basgångar och solon även backar upp leadsången med körsång.

Jari's favoritspelningar är de som görs titt som tätt i Ryssland och i Kina.

Cem

Cem är bandets multimusiker som spelat i fler partyband än du kan räkna upp! Förutom keyboard och gitarr, så bemästrar han (enligt egen utsago) alla instrument han slipper blåsa i! Cem har spelat intensivt i partyband 1999 och är således inte det minsta rädd att med gitaren i högsta hugg gå ut bland publiken och spexa till det.